Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Τάπας με κόκκινη πιπεριά και σαρδέλα …

… Σε τάπωσα. Όχι μεταφορικά, με το σπινθηροβόλο πνεύμα μου, με το ευφυές, πηγαίο και εκλεπτυσμένο χιούμορ μου, με την έκπαγλο καλλονή ή την τεράστια μόρφωσή μου.
Κυριολεκτικά σε τάπωσα, με το μεζεδάκι που θα συνοδεύσει το κρασί σου. Σού ’φτιαξα …

 

Τάπας με κόκκινη πιπεριά και σαρδέλα



IMG_7041 

 

υλικά:
κόκκινες πιπεριές ψημμένες (ή Φλωρίνης από βαζάκι)
σαρδέλες ψημμένες (ή από κονσέρβα)
ρόκα

 

 

 

 

Κόβουμε μια πιπεριά σε 6 ίσες λωρίδες και τις αλατίζουμε ελαφρά. Βάζουμε πάνω σε κάθε λωρίδα 2-3 φυλλαράκια ρόκα και μια σαρδέλα. Τυλίγουμε την πιπεριά γύρω από τη σαρδέλα και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα. 

Βάζουμε τα τάπας σε μπωλάκια, ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και σερβίρουμε συνοδεύοντας κρασί ή μπύρα.

 

 

IMG_7036

 

 

IMG_7039

  

 

IMG_7035

 

  

IMG_7037

  

 

SAM_3146

  

 

IMG_7038

  

 

IMG_7034

 

  

IMG_7040

 

 

.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου